Cursus Spiritualiteit

Published Sep 13, 20
5 min read

Opleiding Spiritualiteit

Meditatie Positief DenkenGeheim Van Positief Denken
Kracht Van Positief DenkenPositief Denken Tips

Wees jezelf bewust van de gedachten die je hebt. Bewustwording ontwikkel je door je gedachten op papier te zetten. Wat zijn de drie meest voorkomende negatieve bestanden die je hebt? En welke tien positieve gedachten kun je inzetten zodra je één negatieve gedachte ontvangt? Geef je negatieve gedachten geen aandacht, geef je positieve gedachten extra aandacht.

Voed jezelf met positiviteit. Doe oefeningen in positief denken. Kies bewust voor meer positieve bestanden door duidelijke keuzes te maken en beslissingen te nemen. Ontwikkel een leuk en gelukkig leven voor jezelf. Het geheim van positief denken is simpel maar daarmee nog niet makkelijk. Wil je structureel positieve gedachten ontwikkelen en deze op dagelijkse basis behouden? Werk er dan ook elke dag aan.

Dat vraagt om een goed concentratievermogen en de skill om jezelf telkens bij de les te houden. Want afgeleid zijn we allemaal wel eens. Het is dan gewoon een kwestie van weer terugkomen bij wat je belangrijk vindt. Klinkt het al bekend? Meditatie werkt natuurlijk volgens hetzelfde principe! Wil je leren om het leven en anderen te omarmen? Begin dan bij jezelf! Want wie niet van zichzelf kan houden … Niet voor niets een cliché natuurlijk! Positieve spreuken voor Zelfliefde zijn daarom eigenlijk het beste startpunt. cursus spiritualiteit.

Wil je bijvoorbeeld angst loslaten omdat je jezelf vertrouwen gunt of omdat je bang zijn maar suf vindt? Het eerste zegt iets anders dan het tweede! 😉 Liefdevolle bekrachtiging kun je bij een verschillende betekenisvolle, uitdagende of spannende situaties gebruiken, zoals terugkerende angst moeite met slapen of ontspannen kinderwens, zwangerschap en geboorte verminderde gezondheid verlangen naar liefde en overvloed Wat is de juiste bekrachtiging bij angst? Je zou zeggen affirmaties voor loslaten, want je wilt van iets af. spiritualiteit test.

Positief Denken Tips

Kracht Van Positief DenkenKracht Van Positief Denken

Soms kom je maar moeilijk tot rust. Dan kan een ontspannende mantra voor het slapengaan je misschien helpen in dromenland te komen. Sowieso is herhaling een beproefde methode als je wakker ligt – wie heeft vroeger nou niet geleerd om schaapjes te tellen? Een goede tip voor slaapverwekkende spreuken is dan ook een rustig ritme.

Affirmaties om los te laten mag je in laatstgenoemde situatie dus heel letterlijk nemen! Niet alleen kalmeren geboorte affirmaties aanstaande ouders, ook zouden ze het kindje een warm welkom geven op deze wereld (positief leren denken). 🙂 Mantra’s voor gezondheid kunnen bijvoorbeeld een vraag zijn om je vitaliteit te versterken of de kracht te vinden om je situatie te dragen.

Waar zorgen en stress verdwijnen, komt namelijk weer ruimte. Oefen je daarnaast positieve gezondheid, herhaal dan ook mantra’s als je klachtenvrij bent. Want wat aandacht krijgt, zou blijven groeien! Liefde en rijkdom zijn omstreden begrippen voor de meeste mensen. Bekijk je ze spiritueel dan kunnen ze wijzen op hetzelfde, namelijk een verlangen naar overvloed.

Mag het moeitelozer wat jou betreft? Dan zijn mantra’s voor liefde of rijkdom misschien een schot in de roos! Hier vind je bekende ingrediënten voor een goede affirmatie en voorbeelden die je naar je eigen situatie kunt aanpassen. Je eigen affirmaties werken volgens kenners het beste, als je woorden kiest die natuurlijk voelen – een affirmatie heeft betekenis als hij bekend klinkt de tegenwoordige tijd gebruikt, alsof het gewenste al gebeurd of behaald is vanuit jezelf spreekt op een positieve manier aangeeft wat je wél wilt, niet wat je wilt vermijden uitgaat van (spirituele) steun en hulp Hoe ziet zo’n magische zin er dan uit? Nou, zo bijvoorbeeld: Ik ben goed genoeg heb de kracht om dit te dragen krijg alle steun die ik nodig heb voel me vrij om te kiezen verdien werk/mensen/situaties die bij me passen vind altijd een weg Mijn inspanningen leveren resultaat op woorden worden gehoord hart weet wat klopt Echte guru’s in wording gebruiken ook andere spirituele tools om hun spreuken kracht bij te zetten.

Geheim Van Positief Denken

Ook kun je positieve wensen combineren met een energetische schoonmaak van jezelf of je omgeving. Veel mensen voegen bijvoorbeeld mantra’s toe aan het Reinigen van hun Huis met Salie of wanneer ze zichzelf willen Reinigen van Negatieve Energie. Voor anderen is spirituele hulp onmisbaar, bijvoorbeeld van een Beschermengel, Aartsengelen of Totemdieren.

Positief denken: Het is iets wat we allemaal graag zouden wíllen, maar lang niet altijd kúnnen. cursus spiritualiteit. Positief denken helpt je in alle facetten van het leven… Wanneer je positief denkt zal je op den duur een Kortom: Maar…. waarom vinden velen positief denken dan toch zo lastig? En, nog belangrijker, hoe zorg je ervoor dat jij écht positief leert te denken en dit tot een maakt? Vandaag, lieve lezeres, ga ik jou het antwoord geven.

Blijf Positief DenkenPositief Denken Oefening

Waarom de meeste mensen het moeilijk vinden positief te denken en hoe dit wat mij hielp veranderen van een pessimist naar een Waarom je wil leven als de . En nog veel meer…. Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien waarin je 31 kant-en-klare berichtjes krijgt om definitief zijn hart te veroveren? Ontdek deze 31 berichtjes en 'de 3 schakels in het mannenbrein' hier: Download de 31 berichtjes Voor je verder gaat, bekijk deze video die ik speciaal voor je gemaakt heb met 3 belangrijke tips over positief denken: Funny story: Ik kom nét terug van boodschappen doen… In de plaatselijke supermarkt heerste een nogal… naar sfeertje.

Navigation

Home

Latest Posts

Onderwerpen Teamontwikkeling

Published Sep 18, 20
6 min read

Workshop Positief Denken

Published Sep 17, 20
6 min read

Tijd Voor Spiritualiteit

Published Sep 17, 20
6 min read